Mijn mooiste foto ooit gemaakt… #2

Afgelopen week kwam mijn zomerfoto top vijf online, maar zoals beloofd kwam er nog een wintersportfoto top vijf. Vandaag zal ik dan eindelijk laten zien welke vijf foto’s voor mij het waardevolst of het mooist zijn. Uit ruim 5300 foto’s heb ik een selectie moeten maken. Hier was ik dan ook langer mee bezig dan gedacht, maar na een paar uur was ik hier dan mee klaar. Tijdens het doorzoeken van mijn foto’s schrijven van deze blog kwamen allerlei herinneringen naar boven en zat daarom ook de hele tijd met een big smile achter mijn laptop. Soms vragen mensen mij wel eens waarom ik zoveel tijd in dit soort dingen steek. Het antwoord is simpel: Waarom zou je foto’s maken die je alleen voor je zelf gaat houden, terwijl je ze ook met anderen kan delen die er ook van kunnen genieten? Daarom hoop ik dan dat jij als lezer gaat genieten van deze foto’s, net zoals ik doe.

Deze top vijf gaat verder onder de foto.

Altijd op zoek naar de mooiste plaatje, zoals hier in Sulden am Ortler. (© 12-11-2016, Henri Swinkels)


Meer lezen

Share

Mijn mooiste foto ooit gemaakt… #1

Ruim anderhalf jaar terug heb ik ooit eens een blog geschreven over mijn skigebieden top vijf en daarom leek het mij weer eens tijd om een nieuwe blog te schrijven over een persoonlijke top vijf.
Zoals jullie wel weten van mijn reisverslagen maak ik veel foto’s, in totaal al ruim 6600 foto’s en video’s, en daar zitten een aantal bij die ik het mooist vind of voor mij een enorme waarde hebben. Deze wil ik graag, samen met de reden waarom ik zoveel waarde hecht aan de desbetreffende foto, delen met jullie. Het zou zonde zijn als ik ze niet zou delen met de wereld, want het vertellen en laten zien van mijn reiservaringen is misschien net zo leuk als het reizen zelf.

Omdat ik twee soorten verslagen heb (zomer en winter) zal ik deze blog in twee delen knippen. Vandaag trap ik af met mijn vijf mooiste of meest waardevolste zomerfoto’s die ik in de loop der jaren geschoten heb.

Deze top vijf gaat verder onder de foto.

Altijd op zoek naar de mooiste foto’s, hier bovenop de Schattberg-West in Saalbach. (© Rens de Wit, 21-12-2015)


Meer lezen

Share

(Wintersport Arena) Sauerland

Het tweede weekend van het nieuwe jaar was het voor mij weer eens tijd om af te reizen naar het Duitse Sauerland. Waar het vorig jaar aan het eind van zo’n zelfde soort weekend nog fout ging met Lisa, was het dit weekend gelukt het ziekenhuis niet te zien. Helaas zonder haar, want zij had tentamens. Ik reisde dus alleen af naar onze oosterburen om een weekend te gaan snowboarden. Dit bleek helaas anders te zijn door de slechte sneeuwconditie’s. Desondanks heb ik toch veel kunnen doen en zien, want er is natuurlijk altijd een back-upplan. Zo waren er maar twee snowboarddagen in plaats van de geplande drie. Waar een depressieve gedachte over dit weekend erin leek te sluipen in de voorgaande week, zo rap verdween deze weer toen ik eenmaal in het Sauerland was aangekomen. Lees snel verder hoe ik dit sneeuwarme weekend toch kleur heb kunnen geven!

Carnas on Tour in de Sauerlandse bergen!

Meer lezen

Share

Een reis door 2017!

Het jaar 2017 is bijna op zijn einde en dus is het tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Een jaar vol met (persoonlijke) hoogte- en zeker ook dieptepunten. Maar voor deze website stond 2017 dan vooral in het teken van de vele reizen die gemaakt zijn. Vijf mooie reizen brachten mij naar het Sauerland, De Kitzbüheler Alpen, Dublin, Budapest, Berlijn en München. Helaas zijn het er niet meer geworden, maar zo houd ik natuurlijk wel meer over voor in de toekomst. In deze blog wil ik dan ook terugblikken op een voor mij reisvol 2017.

Dit jaaroverzicht gaat verder onder de foto.

Een van de weinige foto’s van mijzelf op reis.

Meer lezen

Share

Weer online!

Na negen weken gedoe en gewacht is het eindelijk gelukt om carnasontour.nl weer online te krijgen! Dit betekent dat deze website via .com en via .nl te bereiken is, waardoor er geen neppe webshop meer te zien is op mijn website.

De oplettende bezoeker heeft het misschien al gezien, want als je carnasontour.nl in je URL-balk typt, wordt je doorverwezen naar carnasontour.com. Dit ga ik in de (nabije) toekomst nog veranderen, want zoals hier onder andere al te lezen is, wil ik in uiteindelijk een Nederlands- en een Engelstalig gedeelte gaan maken voor Carnas on Tour. Mocht dit ooit zover komen, zal dit natuurlijk hier en op Facebook te lezen zijn. Het is overigs wel zo dat de doorverwijzingen op Facebook wel naar de .nl-site gaan, maar zodra je op een van de links op de site zelf klikt, je weer op de .com-site terecht komt.

Vooralsnog ben ik blij dat ik eindelijk weer beide domeinnamen weer in mijn bezit heb. Alle links op de Facebookpagina zijn dan gewoon weer beschikbaar en worden dus niet meer naar een doodlopende website gelinkt.


Like, volg en subscribe je ook op mijn Facebook-, Instagram– en YouTubepagina zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste verslagen, foto’s en artikels!


Share

Pagina 1 of 11

© 2015 - 2018 Carnas on Tour || Disclaimer || Layout gemaakt door Anders Noren