Skiliftkarussell Winterberg

Als ik een dag naar het Sauerland ga, splits ik dit vaak op ik twee dagdelen. Zoals in mijn vorige blog te lezen was, snowboard ik in de ochtend in Willingen en in de middag rijd ik dan naar de grote concurrent Winterberg. Waarom ik dat doe, terwijl Willingen een prima skigebied is? Dat vertel ik in deze blog, dus reden genoeg om snel verder te lezen!

Drukte bij de Kappe.

Meer lezen

Share

Skigebiet Willingen

Op de laatste dag van januari was het eindelijk tijd om mijn eerste reis van 2019 te maken. Een leuke dag in het Duitse Sauerland maakte sommige van mijn vrienden jaloers, aangezien zij aan het studeren of aan het werk waren. Ik geef ze geen ongelijk, want het was ook een fantastische dag! In deze blog schrijf ik over Skigebiet Willingen, waar ik in de ochtend te vinden was.

Toevoeging: Omdat ik op Whatsapp reacties kreeg op de naam van deze blog, hier toelichting. Het naam van het skigebied is ‘Skigebiet Willingen’. Het verschil tussen het Duits en het Nederlands is de d (NL) of de t (D) aan het einde van het woord.

De Unterer Wilddiebliften I + II met de opgaande zon.

Meer lezen

Share

Fris begin van 2019

Het jaar 2019 is iets meer dan een maand oud, dus is het mooi tijd om terug te blikken op 2018, maar ook om vooruit te blikken op het jaar wat komen gaat. Maar niet alleen dat komt aan bod in deze blog. Zoals je misschien gezien hebt, was de website de afgelopen twee week achter gesloten deuren. De website is hier en daar aangepast en informatie is bijgewerkt. Daarom is het dus mooi tijd om deze blog te schrijven met een terug- en vooruitblik en te vertellen wat er veranderd is!

Een van de uitzichten die ik op de Nordhang in Winterberg had, maart 2018.

Meer lezen

Share

Helsinki

De zomer van 2018 was er eentje voor in de boeken. Drie weken lang (met een korte pauze van acht uur) in het buitenland om plezier te maken, andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. In deze twintig dagen dat ik op reis ben geweest heb ik dan ook genoeg van deze dingen kunnen doen en ben daardoor zoveel mooie herinneringen rijker. Tijdens mijn tweede reis trok ik samen met een vriendin (Romy, bekend van een wintersportreis van dit jaar) door de Baltische staten: Litouwen, Letland en Estland. Als kers op de kaart stond er nog een dagtrip naar Helsinki gepland, de hoofdstad van Finland.

Het oude centrum, Patarei en de Lennusadam Seaplane Harbour worden steeds kleiner.

Meer lezen

Share

Tallinn

De zomer van 2018 was er eentje voor in de boeken. Drie weken lang (met een korte pauze van acht uur) in het buitenland om plezier te maken, andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. In deze twintig dagen dat ik op reis ben geweest heb ik dan ook genoeg van deze dingen kunnen doen en ben daardoor zoveel mooie herinneringen rijker. Tijdens mijn tweede reis trok ik samen met een vriendin (Romy, bekend van een wintersportreis van dit jaar) door de Baltische staten: Litouwen, Letland en Estland. Daarnaast bracht ik nog een dagje een bezoek aan de Finse hoofdstad Helsinki. In het vierde deel van mijn zomerverslagen komt de laatste hoofdstad aan bod: de Estse hoofdstad Tallinn.

Een overblijfsel van de oude stadsmuur.

Meer lezen

Share

Page 1 of 12

// Facebook // Flickr // Instagram // YouTube //

// © Carnas on Tour 2015 - 2019 // Disclaimer // Layout door Anders Norén // Ondersteund door Wordpress //