Wie is Sven Carnas?


Sven Carnas is de persoon achter Carnas on Tour. Omdat het raar is om in de derde persoon over jezelf te praten, ga ik het nu dus lekker persoonlijk houden en vertellen wie ik ben, maar niet voordat ik jullie eerst bedankt heb voor het bezoeken van mijn website. Bedankt!

Van te veel reizen ga je gek doen,
januari 2018. (© Vic Teunissen)

Ik ben dus Sven Carnas, geboren op 14 november 1996 in Dordrecht, maar ik woon al mijn hele leven in Alblasserdam. Samen met mijn ouders, geen broers of zussen. Ben ik verwend? Nee, zeker niet. Had ik een broertje of zusje gewild? Misschien wel, misschien niet. Het had er dan waarschijnlijk anders uitgezien dan hoe het nu is. Nu heb ik de sociale skills die ik nodig heb voor mijn opleiding en hobby’s in de loop der tijd genoeg bijgeschaafd om er wat mee te bereiken, zoals deze website en de reizen die ik maak.

Op dit moment studeer ik Tourism Management op Hogeschool Inholland in Rotterdam. Omdat ik niet de hele tijd in de boeken wil duiken, zit ik ook bij het PR-team van de opleiding om mijn ervaringen aan toekomstige studenten over te brengen, dit middels open dagen, proefstuderen, presentaties en meeloopdagen. Het is in ieder geval een erg leuke opleiding met gezellige mensen. En natuurlijk heeft het te maken met een grote hobby van mij, reizen!

Een van gekste dingen die ik gedaan heb op reis, augustus 2018. (© Sander van Rijswijk)

Naast mijn studie werk ik sinds mei 2013 bij McDonald’s Alblasserdam. Een flinke tijd en inmiddels ben ik daar crewtrainer. Oftewel, ik mensen mag trainen en beoordelen op hun werkzaamheden. Voor mijn tijd bij de McDonald’s heb ik nog gewerkt in de wasstraat bij Schenk Tanktransport in Papendrecht en nog verder terug als folderbezorger in Alblasserdam.

Mijn grote liefde is natuurlijk het wintersporten. Dit is duidelijk te zien in mijn reisverhalen en op mijn Instagram. Daarnaast ben ik ook een enorm voetballiefhebber. Ik heb inmiddels negen jaar een seizoenkaart bij Feyenoord en probeer meerdere keren per jaar naar clubs in Europa te gaan, waarvan de meeste keren naar Bohemian FC in Dublin. Zelf voetbal ik ook. Ik speel in een vriendenteam bij VV De Alblas. Onze avonturen kan je, meer zelden dan vaak, volgen op onze Facebookpagina.

De Canon in actie in hartje Riga, augustus 2018. (© Romy de Groot)

De foto’s die ik maak, zijn genomen met de Canon Eos Digital Rebel. Deze camera heb ik inmiddels al een tijdje, maar ik ben er nog steeds blij mee. Sinds mei 2016 ben ik ook in het bezit van de Sony HDR-AS30V WiFi + GPS Action Cam. Deze camera neem ik bijna overal mee naartoe, vooral met het snowboarden. Toch zou ik nog betere apparatuur willen hebben om betere content aan te kunnen bieden. Helaas is het kostenplaatje daarvoor nu te groot, maar wie weet wat de toekomst brengt!

Als je met mij in contact wilt komen, kan je dit doen via deze pagina of door te mailen naar info@carnasontour.com. Je kan ook een berichtje sturen via een van de social media waarop ik actief ben. Ik zal ze nog even op een rijtje zetten voor jullie. Vergeet niet om gelijk te liken, volgen of subscriben!

Hopelijk kom ik jullie ooit eens tegen op de piste of ergens anders op de wereld. Nogmaals bedankt voor het bezoeken van mijn website!


Scroll naar top